dimecres, 30 de novembre del 2011

DIÀLEG ARQUITECTÒNIC

Ja ha passat la segona convocatòria de la 3a Lliga Catalana de Fotografia, convocada per la Federació Catalana de Fotografia. En aquesta ocasió les coses no m'han anat tant bé com en altres ocasions, però el conjunt del Grup Fotogràfic Manlleu disposa d'una molt bona salut dins del rànquing general d'entitats. Serà qüestió de posar-nos les piles de cara a la propera convocatòria!




4 comentaris:

  1. Hola Ed, m'agrada el joc de llums i contrallums. Bon treball. Ja saps que la fotografia és per naturalesa subjectiva. De totes formes el GFM va pujant cada cop més i crec que entre tots el podem pujar més amunt. Fins aviat!

    ResponElimina
  2. Des del meu punt de vista (a vegades) la fotografia no ha de ser "perfecte". No cal que omplim tot l'histograma, saturem molt els colors, evitem els negres, etc.

    Jo crec que aquesta foto n'és un bon exemple, la fotografia "parla" per si sola. M'agrada molt el contrast arquitectònic entre l'edific que veiem des de dins. I les cases amb aspecte tradicional del fons.

    És provable que la gent (jurat) no hi vegi el mateix que jo. I per tant, hi busqui només un criteri purament estètic.

    Per cert, és Holanda?

    ResponElimina
  3. David, és Porto, des de dins la Casa da Música. Però ho has mig endevinat perquè qui és holandès és el seu arquitecte, Rem Koolhaas.

    ResponElimina
  4. Hola Edu,
    La foto és molt bona, m'agrada el que desprèn, el joc de línies i les llums, trobo injusta la puntuació! Tot i que sabem que és subjectiu, t'ho havia de dir...
    gràcies pel teu comentari!
    Fins aviat!

    ResponElimina